Az Okuma távdobó/pontyozó orsó kínálata évről évre bővül és az új modellek népszerűsége folyamatosan és nagy iramban növekszik. A Custom Black orsók igazi sikerterméknek bizonyultak és egyedi, retró megjelenésükkel, szuper árukkal és megbízható működésükkel nagyon sok új hívet szereztek az Okuma orsóknak. A tavaly megjelent 8K és 8K Surf orsók hasonlóan lelkes fogadtatásra találtak, és a bővülés nem állt meg: 2019-ben a 8K “kistestvérének” nevezhető INC-6000 orsó és a Distance Surf Arena gazdagítja a választékot. Természetesen az olyan “klasszikusokról”, mint az elnyűhetetlen Trio Rexek és az egyedi első nyeletőfékkel ellátott DCI orsók sem szabad elfeledkezni!

 k0

Nézd végig az Okuma pontyozó/távdobó orsókat bemutató oldalunkat!

A feltüntetett árak javasolt bruttó fogyasztói árak és kizárólag a tájékoztatást szolgálják. Keresd termékeinket a horgászboltokban!

k1

A 8K távdobó/pontyozó orsó egy teljesen új formát képvisel az Okuma pontyos orsói között. A 8K karcsú vonalai, nyújtott, kúpos dobja a maximális dobástávolságok elérése érdekében készült. A modern vonalak mellett az Okuma védjegynek számító excentrikus fa hajtókarfogantyú a retró jegyeket – és a praktikusságot – képviseli. Az orsó tökéletes zsinórképéért a csigatengelyes, lassított dobemelés gondoskodik. A japán olajozott filc betétes gyorsfékrendszert Hydro Block tömítés védi a víztől és szennyeződésektől. A 8K rotorja könnyített, merevített, úgynevezett Cyclonic Flow rotort kapott, amely a pergető orsóknál (Ceymar, Inspira, stb.) évek óta bevált és népszerű megoldás. 

További különlegessége a 8K orsónak az alumínium dobon található két darab fém zsinórklipsz és a felkapókar dobás közbeni visszacsapódását meggátló rotorfék rendszer. Hatalmas zsinórkapacitásával, minden ízében a távdobásra tervezett formáival a magyar pontyhorgászok kedvence lesz!

k2

k2h   k2hh

A 8K Surf orsó szinte mindenben megegyezik a 8K orsóval, mindössze néhány eltérés tapasztalható: a Surf színe ezüstös a 8K matt feketéjével szemben, és a hajtókar fogantyúja tojás alakú, TPE anyagból készült, míg a 8K-nál excentrikus, fából készült megoldást találunk.

k3

A 2019-es éve egyik nagy dobása az Okumától: az INCEPTION 6000 távdobó orsó megjelenése és szerkezete alapján a rendkívül népszerű 8K kistestvérének is tekinthető, rendkívül kis méretű orsóházzal, amelynek kisebb nyúlványa a dobemelő tengely számára biztosít helyet.

k4

k5

Az Okuma Custom Black valószínűleg minden idők legnépszerűbb Okuma távdobó orsója, amely elegáns, retró megjelenésén túl kiváló használati értékével és szuper árával is a pontyhorgászok szívébe lopta magát! 60-as és 80-as méretben kapható.

 

 

k6

k7

 

 Az Okuma Trio Rex pontyozó orsói a csúcsminőséget képviselik a piacon, messze nem felső kategóriás áron. Ezek a modellek az általunk forgalmazott legmegbízhatóbb, legtartósabb orsók közé tartoznak, amelyeket mindenki nagy megelégedéssel használ és szinte egyáltalán nem találkozunk szervizelést igénylő esetekkel. Érdemes odafigyelni rájuk: mi lehet a titok?A Trio Rex orsók nagy előnye a nagy teherbírás és tartósság, amelyet többek közt a nagyon masszív belső szerkezetnek (6,05 mm átmérőjű tengellyel rendelkezik) és a hibrid háznak köszönhet. Az orsó talpa és rotorja, a ház legnagyobb terhelésnek kitett részei alumíniumból készültek, a kisebb igénybevételt igénylő zónák pedig grafitból.A Trio Rexek gyorsféke az olajozott, zsírozott filcből készült, gumitömítéssel védett fékbetéteknek köszönhetően rendkívül simán adagolja a zsinórt – gyorsaság és precizitás egy helyen

k8

k9

Az Okuma Trio Rex Salt orsók annyiban térnek el a “sima” Trio Rextől, hogy fehér színük mellett sósvízálló bevonattal látták el őket, így a tengeri horgászat céljaira is tökéletesen alkalmasak, és a hajtókarjuk a Trio Rex gyorslehajtós megoldásával szemben betekerős, nagyon masszív kiképzésű, nagy fogantyúval rendelkező változat.

k10

k11

A Distance orsócsalád legkülönlegesebb tagja a Distance Carp Pro Integrator orsó.
Ez egy 9+1 csapággyal ellátott, alumínium dobbal, esztergált alumínium hajtókarral és speciális nyeletőfékrendszerrel ellátott modell. A nyeletőfék az elsőfék fékcsillagába van építve, egy fém lapocska felemelésével állíthatjuk be a nyeletőfék funkciót. A nyeletőfék erőssége a fékcsillag körül található műanyag gyűrű forgatásával állítható, fárasztófék funkcióra pedig egy mozdulattal, a fém lap lecsukásával állíthatjuk vissza, amelynek köszönhetően rendkívül hatékonyan és egyszerűen használható nyeletőfékrendszert kapunk, amely jelentősen csökkenti az orsó méretét és súlyát.

k12

k13

A Distance család legegyszerűbb kivitelű, legkedvezőbb árú tagja a Distance DTA orsó.
Ez a modell 3+1 darab rozsdamentes acél csapággyal, tűgörgős, holtjáték nélküli visszaforgásgátlóval, csigatengelyes dobemeléssel rendelkezik. Nagyméretű zsinórvezető görgője könnyedén forog, hajtókarja alumíniumból készült, kényelmes, csúszásmentes fogantyúval. Az orsótest nagyon vékony, karcsú, a visszaforgásgátló kapcsolója zárt állásban beleolvad az orsó körvonalaiba. Az orsó rotorja RESII számítógépes kiegyensúlyozó rendszerrel készült, a dob alumíniumból készült. A DTA orsó 60-as méretben készül, egy hajtókarfordulatra 101,6 cm zsinórt húz be, 310 m 0,35 mm-es zsinór fér el a dobján.

k14

k15

k16

A fehér színű Distance Surf orsók 6+1 rozsdamentes acél csapágyat és sósvízálló bevonatot kaptak, grafit pótdobbal, esztergált, nagy teherbírású alumínium dobbal, rugós, kör alakú, fém zsinórklipsszel, ami lehetővé teszi a klipszbe akasztott zsinóros horgászatot. A soklamellás, japán olajozott filc betétes elsőféket Hydro Block gumitömítés védi a víztől és szennyeződésektől. A Distance Surf 60-as és 80-as (zsinórbehúzás: 107,6 cm, zsinórkapacitás: 430 m 0,35 mm-es zsinór) méretekben kerül forgalomba. 

k17

k18

Az Okuma MAX4 Distance orsó szintén 6+1 csapágyas kivitelű, rendkívül tetszetős MAX4 terepszínű bevonatot kapott, a hajtókar kiképzése némileg eltér a Surf orsók dizájnjától. 60-as méretben kapható. .

k19

k20

k21

Tisztelt viszonteladóink!

Megrendeléseiket, kérjük adják le a www.svsshop.com rendelőfelületen!