Töltsd fel a képeid és nyerj!

tifogtatok2

hirlevel2

Feliratkozás hírlevélre

Partnerünk

pontyvilag

 

harcsasite

Csatlakozz!

jfacebook join


 Csaligyártás és pontyhorgászat szívvel - lélekkel!


  A Big Boilie Baits elkötelezett híve a minőségi csaligyártásnak! Több, mint 40 év horgászat tapasztalatát felhasználva  alkottuk meg termékcsaládunkat. Bojlijainkat kiváló minőségben, mindig friss alapanyagokból, maximális beltartalommal készítjük horgászaink részére. Ezt jelenti a High-End Quality megjelölés.
  A gyártást korszerű gépeken végezzük, az Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal szigorú előírásainak betartásával. Termékeinket teszthorgászainkkal közösen, folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig egy lépéssel a halak előtt járjunk.
  A Big Boilie Baits azoknak a horgászoknak jött létre, akik a csaliválasztáskor is a legmagasabb minőségű terméket kívánják megvásárolni és ahogyan mi is, pontyhorgászok szívvel-lélekkel !!

  Cégünk további extra szolgáltatása a horgász felszerelés kölcsönzés amit Magyarországon elsőként hoztunk létre 2012. -ben. Igy aki évente pár alkalommal kíván bizonyos felszerelést használni, most már nem kell drága pénzért megvenni, bérelhet is nálunk!

  Többek között bérelhető etetőhajó, halradar, csónakmotor, gumicsónak, lakókocsi, sátrak, ágyak és minden ami a horgászattal összefügg. Ezek közül talán a legsikeresebb az etetőhajó kölcsönzés. Többek között nálunk bérelhető a legmegbízhatóbb etetőhajó a Delta!


 

bem


Látogatók

100032
MaMa54
Ezen a hétenEzen a héten700
Összes látogatóÖsszes látogató100032
Statistik created: 2017-04-26T04:40:07+02:00
huendeitsksl

btn deliver 1