ponytyos

Prémium kategóriás csalikat felvonultatva érkezik a Big Boilie Baits csapata

 A Big Boilie Baits elkötelezett híve a minőségi csaligyártásnak. A tulajdonos több, mint 40 év aktív horgászat után döntött úgy, hogy tapasztalatait felhasználva 2014- ben megalapítja a Big Boilie Baits-et. A cég viszonylag rövid idő alatt létrehozott egy széles termékpalettát, amit folyamatosan bővít és feljleszt.

Termékeik kétségkívül az egyik legmagasabb minőséget képviselik a magyarországi bojligyártás piacán. High-end kategóriás bojlijaik egyedisége, hogy a golyókat főzés után 2-4 napon keresztül természetes attraktorokba, aminosavakba dipelik, majd ezután kapnak egy külső leoldódó, plusz réteget is. Így a vízbeérést követően szinte „felrobbannak” és árasztják ki magukból az íz- és illatanyagokat. Ízvilágban próbálnak a halak természetes táplálkozási szokásaihoz igazodni. A bojlik mindig friss tojásból, maximális beltartalommal és minimális tartósítószerrel készülnek. 
Mindent összegezve a Big Boilie Baits termékeket azoknak a horgászoknak fejlesztették ki, akik csaliválasztásban is a legmagasabb minőséget kívánják megvásárolni.

 

A Big Boilie Baits 2015-ös újdonsága: Chili-Jalapeno

 A Big Boilie Baits legújabb fejlesztésű, csúcskategóriás bojlija. Nagy mennyiségben tartalmaz csípős zöld és tovább érlelt zamatos piros jalapeno paprikaőrleményt, egyenesen Spanyolországból. A bojli további fogósságát növeli a hozzáadott 70% kakaótartalmú csokoládé. Rendkívűl magas, többféle halliszttartalmú bojli a lehető legoptimálisabban összeállítva, kiemelkedően magas tonhalliszt tartalommal. A tesztelések alatt több, mint 20 horgászvízen tesztelték a Big Boilie Baits horgászai és kivétel nélkül fantasztikus fogásokról számoltak be. Egy univerzális csali, ami minden vízen megállja a helyét. A bojlikat a High-End szériánál külsőleg is jól látható, leoldodó dupla réteggel vonták be, hogy a vízbeérést követően azonnal elkezdjen dolgozni a minél gyorsabb siker érdekében. 

Ha szeretne a Big Boilie Baits csalijaival testközelből is megismerkedni, keresse fel standjukat a PontyShow-n!

 

Fantasztikus akciók és vadító csalifelkínálás a Big Boilie Baits standjánál

 Több meglepetés mellett lesz minden nap chili és Spanyol jalapeno paprika, valamint 70 % kakaó tartalmú finom csokoládékóstolás, amelyek a Chili-Jalapeno bojlik két összetevője. Minden órában a csapat teszthorgászai bemutatót tartanak az érdeklődőknek: lesz végszerelék készítés, csalizási technikák bemutatása, stick mix készítés, bojli hálózás, leadcore fűzés és még sok egyéb érdekesség. Végül, de nem utolsósorban, egy sztárvendég is érkezik, egy igazi top cop, Mészáros Dóri playmate személyében, aki a Big Boilie Baits Top Cop bojliját fogja szombaton a csapat standjánál népszerűsíteni.

A kiállítás alatt minden terméket 20 %-kal olcsóbban lehet majd megvásárolni, de bizonyos termékekhez akár -50 % -os áron is hozzá lehet jutni!

 

High-end - a csúcskategória. A Big Boilie Baits prémium bojlijait a kiemelkedően magas beltartalom, és szemmel is jól látható, gyorsan leoldódó külső réteg teszi igazán fogóssá.

chili

 

Csaligyártás és pontyhorgászat szívvel-lélekkel!

A Big Boilie Baits elkötelezett híve a minőségi csaligyártásnak! Több, mint 40 év horgászat tapasztalatát felhasználva  alkottuk meg termékcsaládunkat. Bojlijainkat kiváló minőségben, mindig friss alapanyagokból, maximális beltartalommal készítjük horgászaink részére. Ezt jelöli a High-End Quality megjelölés. Termékeinket teszthorgászainkkal közösen, folyamatosan fejlesszük, hogy mindig egy lépéssel a halak előtt járjunk. A roppant magas beltartalom elérése után a High-end szériás bojlijainkat 3 napig természetes attraktorokba dippeljük és utána még egy, gyorsan leoldódó réteget is létrehozunk a külső felületükön. Így a vízbeérést követően a bojli azonnal dolgozni kezd és kapásra ingerli a még  kevésbé táplálkozni kívánó pontyokat is. A Big Boilie Baits azoknak a horgászoknak jött létre, akik a csaliválasztásban is a legmagasabb minőséget kívánják megvásárolni és pontyhorgászok szívvel-lélekkel!

bem