Tóth Vince a Big Boilie Baits új teszthorgásza a Top Cop High-End szériás bojliját tesztelte a kiskorpádi Szigetestónál. Rövid, de halban gazdag beszámolóját olvashatjátok az alábbiakban.

Barátaimmal egy 95 órás horgászatra érkeztünk a kiskorpádi Szigetestóra. A Big Boilie Baits termékeit szerettem volna kipróbálni, különösen a Top Cop bojlit,, ami már sokaknak hozta meg az áhított pontyokat. 
Alapozó etetésnek tigrismogyoró és Top Cop bojli keverékét használtam. Végszerelékeim a parthoz közeli, 1 méteres vízbe helyeztem el. Sötétedésig nem történt semmi, majd megérkezett az első ponty, húzós kapással, súlya átlépte a 10 kilót .

Megérkezett az első

1

Az éjszaka további része kapás nélkül telt el. Majd reggel úgy látszott beérett az etetés. Egymást követték a kapások. Sorra kerültek matracra csodálatos koi pontyok és gyönyörű amúrok. Csalinak 16 mm-es Top Copot használtam, pop-uppal kikönnyítve. Minden fogás után egy marék bojlit és egy marék tigrismogyorót szórtam a vízbe.

2

Csodás koi pontyok élnek a tóban. 3

És akkor jöjjenek a fogási adatok. 95 óra alatt, 23 db 10 kiló feletti amúr a legnagyobb 14,80 kg. 3 db csodálatos színű Koi ponty, 9 db ponty, a legnagyobb 12,30 kg, a legkisebb 8,40 kg. Az össz- fogás meghaladta a 357 kg.-ot.

4

Meg kívánom jegyezni, hogy amikor a Top Copot kivettem a csalizásból, a kapások teljesen megszűntek. Amikor visszaraktam, volt, hogy mindkét botom elsült, egyszerre. Érdekesség, hogy tigrismogyoróval egyetlen amúrt sem tudtam fogni.
Másnak is hasonló mozgalmas pecát kívánok! Az alábbiakban pár kép a több, mint 350 kilóból.

Tóth Vince

5

  6

7
8

9

10

11

12

És ami a halakat adta:

13