Az Okuma mindig is erős volt a nyeletőfékes orsók terén és az utóbbi időszakban a match és feeder orsói is hatalmas, egyre növekvő népszerűségre tettek szert. A 2020-ban debütált Carbonite és Carbonite Match orsók pedig a kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően tovább fogják a népszerűséget és a kelendőséget erősíteni.

Az Okuma Ceymar XT pergető orsókat sokan használták matchbotos horgászatra is, ezt felismerve az Okuma 2019-ben megalkotta a Ceymar XT Match FD orsót, amely 6,2:1 áttétellel, 7+1 csapággyal, sekély alumínium dobbal és mély alu pótdobbal rendelkezik. A Ceymarok védjegyéül szolgáló fekete-piros színben, 30-as és 40-es méretben kapható!

A hátsófékes orsók kedvelői sem maradnak Ceymar orsó nélkül: a Ceymar XTR orsók 30-as és 40-es méretben kaphatók, 7+1 csapággyal, mély alu dobbal és pótdobbal, 5,0:1-es áttétellel.

Szintén 2019-es újdonság az Okuma Custom Black Feeder orsó. Ez az orsó a pergetők körében nagy népszerűségre és sikerre szert tett Okuma Ceymar XT pergető orsókkal megegyező szerkezetű orsó, fekete színben, 40-es és 55-ös méretben, 7+1 csapággyal, alumínium dobbal és pótdobbal!

AA Carbonite V2 Match nyeletőfékes orsó 2+1 csapágyat kapott, CFR merevített rotorral, sekély alumínium dobbal, mély grafit pótdobbal, 5,0:1 áttétellel, tökéletes zsinórképpel és finoman működő fékkel rendelkezik, 40-es méretben kapható.

A Carbonite V2 Feeder orsó 40-es és 55-ös méretben kapható, 2+1 csapággyal, 5,0:1, illetve 4,5:1- es áttétellel, sekély alumínium dobbal, mély grafit pótdobbal, CFR merevített rotorral rendelkezik.

A Carbonite Match V2 orsó elsőfékes (FD) és hátsófékes (RD) kivitelben készül, 40-es méretben. Mindkét változat nagy, 6,2:1 áttétellel rendelkezik, ami figyelemreméltó, 95 cm-es zsinórbehúzást eredményez, 2+1 csapággyal, sekély alumínium dobbal és mély grafit pótdobbal, valamint nagyon kiegyensúlyozott futást biztosító, merev fém dupla hajtókarral látták el őket.

A Carbonite és Carbonite Match orsók hátsófékes kivitelűek, 1+1 csapággyal, 5,0:1 áttétellel, grafit dobbal és pótdobbal. A Carbonite Match fő dobja sekély match változat, míg a Carbonite mindkét dobja mély.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, AKCIÓS ÁRON  MEGRENDELÉS AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA: http://www.bigboilie.hu/index.php/webshop/category/98-okuma-o1