Az Okuma a magyar horgászcikk-piacon talán leginkább a nyeletőfékes orsóiról ismert: valószínűleg nem nagyon akad horgász, aki ne hallott volna a Longbow orsókról, minden bizonnyal ezek az elnyűhetetlen, kiváló árú orsók alapozták meg a márka hírnevét hazánkban. Az Okuma széles nyeletőfékes orsó-kínálata a 2019-es évben is tovább bővül: a nagyon népszerű 8K távdobó orsó kisebb, nyeletőfékes változata, az LS 6K biztos siker, ezen kívül megjelenik egy új, 3 tagból álló orsó-család, amelyek hasonló alapra készültek, azonban különbözőképpen vannak „extrákkal” ellátva, így különböző vásárlói igényeket tudnak kielégíteni: az AK, Dynadrag és Pulzar nyeletőfékes orsók alkotják ezt a családot.


2019-es újdonság az Okumától az LS-6K távdobó nyeletőfékes orsó. Nyújtott távdobó dobbal rendelkezik, lassított csigatengelyes dobemelés biztosítja a hibátlan zsinórképet és nagy dobótávot. A meghajtó tányérkerék nagy átmérőjű, strapabíró, az esztergált bronz csiga pedig 2 ponton kapott golyóscsapágyas megtámasztást.
 

A feltüntetett árak javasolt bruttó fogyasztói árak és kizárólag a tájékoztatást szolgálják. Keresd termékeinket a horgászboltokban!


2019-ben egy új nyeletőfékes orsó-család jön az Okumától, amelyek azonos alapra épültek, de különböző “felszereltséggel” kaphatók: a Pulzar, a Dynadrag és az AK. A Pulzar rendelkezik a legtöbb extrával: fa hajtókarfogantyú, gombnyomásra lehajtható alumínium hajtókar, 5+1 csapágy, alumínium dob kerek fém zsinórklipsszel, grafit pótdob, Cyclonic Flow rotor, fa hajtókarfogantyú…

Az Okuma Pulzar-Dynadrag-AK nyeletőfékes orsó-család következő tagja a Dyanadrag XP: 3+1 csapággyal, alumínium dobbal, grafit pótdobbal, alumínium hajtókarral, T alakú, TPE hajtókarfogantyúval, esztergált bronz csigával és S-pályás dobemelő rendszerrel rendelkezik (utóbbi a Longbow és az Epixor orsókban is nagyon jól bevált). 4000-es, 6000-es és 7000-es méretekben kapható!

Az Okuma Pulzar-Dynadrag-AK nyeletőfékes orsó-család következő tagja az AK nyeletőfékes orsó: 1+1 csapággyal, alumínium dobbal, grafit hajtókarral, T alakú, ABS hajtókarfogantyúval, esztergált bronz csigával és S-pályás dobemelő rendszerrel rendelkezik. 4000-es és 5000-es méretekben kapható, nagyon kedvező áron!

Az Okuma nyeletőfékes  orsókat akciós áron megtekintheti és megrendelheti az alábbi linkre kattintva:

http://www.bigboilie.hu/index.php/webshop/category/97-okuma-o0