Már megszokhattuk, hogy a Prologic fejlesztők mindig előrukkolnak valamivel és a kemény munkának meglett a gyümölcse: a 2017-es PontyShown a BAT kapásjelző, a 2016-os PontyShown pedig az SNZ kapásjelző lett termékdíjas! 
KÖSZÖNJÜK AZ ELISMERÉSEKET!!!!
A termékpaletta tehát évről évre fejlődik, a 2019-es évben rendkívül széles elektromos kapásjelző kínálattal áll cégünk a különböző igényű horgászok rendelkezésére. Legyen BAT, R2L, SMX, SNZ vagy a 2019-es újdonság K3, most a hírlevelünkből minden megtudható ezekről az igazán jó minőségű kapásjelzőkről.
2019-es limitált széria az SMX Custom Black kapásjelző szett, kéken világító görgővel, kék LED jelzőfényekkel, a vevőn és minden jelzőn egyaránt! Ez most a legújabb divat!

A visszajelzések alapján megvan a horgászok idei SLÁGERTERMÉKE. 2019 a K3 ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ éve lesz, ami egy nem kevesebb, mint 2 éves, kompromisszumokat nem tűrő fejlesztés eredménye. Úgy is mondhatnánk, hogy a KAPÁSJELZŐK KAPÁSJELZŐJE.

 

Hozzá ajánljuk!

Maximális precizitás, infravörös mozgásérzékelővel! React To Light, vagyis fényre reagál – ez az új Prologic R2L jelző működési elve. A Prologic 3 éves fejlesztési projektjének a célja egy új, megbízhatóbb,precízebb kapásjelzési módszer kidolgozása volt, kevesebb alkatrésszel, alacsonyabb energiafogyasztással, jobb teljesítménnyel. Az R2L kapásjelző az első a piacon, amely infravörösmozgásérzékelő segítségével jelzi a zsinór legkisebb elmozdulását is. A mozgásérzékelő az új, kis átmérőjű görgővel kombinálva hihetetlen megbízhatóságot és érzékenységet biztosít!

 

Az SMX kapásjelző háza rendkívül kompakt, kis méretű, elegáns, egyedi megjelenéssel, matt fekete, puha tapintású felülettel, ami ránézésre is kiváló minőséget sugall. A kapásjelzők és a vevőegység is 100%-osan vízálló, ami egy jó kapásjelző egyik legfontosabb tulajdonsága. Hangszórója fémből készült, beépített oldalsó lecsúszásgátló tüskékkel, amelyek kihúzhatóak és megcsavarva a kívánt helyen rögzíthetőek, a szél irányának és erősségének megfelelően. A rögzítő tüskék tetején egy-egy LED izzó található, amelyek különböző – fehér és kék – színnel jelzik a húzós és ejtős kapásokat. A húzós és ejtős kapásokat a figyelmeztető hang alapján is könnyen beazonosíthatjuk, ugyanis húzós kapás esetén magas, míg ejtős kapásnál mélyebb hangon szólal meg a jelzőnk.
A kapásjelzőkön mágneses, LED világítással ellátott görgőket és fém zsinórvezető szálat találunk. A jelző érzékenysége 4 fokozatban állítható, a hangszín 7 fokozatban, a hangerő pedig 5 fokozatban és néma üzemmódra is állítható. 
A vevőegység néma és rezgő üzemmódba is kapcsolható, ugyanakkor lehetőség van a rezgő és hangjelző funkció egyidejű használatára is. A vevőn az egyes jelzők színének megfelelő LED-ek mutatják, melyik boton volt húzós kapásunk, a színes izzók alatti sorban pedig egy fehér fény jelzi, ha az adott boton ejtős kapásunk van. A vevő memóriafunkcióval is rendelkezik, megmutatja, melyik boton volt utoljára kapás.
További extra a vevőegység éjszakai fény funkciója, amely a jelzőn bekövetkezett 3-4 csippanás után automatikusan bekapcsol, így segít megtalálni éjszaka a botokhoz vezető utat.
Az SMX kapásjelzők rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a jelzők és a vevő is AAA méretű ceruzaelemmel működnek, így bárhová utazunk, nem jelenthet gondot az elemek beszerzése, ugyanakkor meg kell említeni azt is, hogy az elemekkel rendkívül takarékosan bánik és ritkán szorul cserére.
Minden kedves horgásztársunknak jó szívvel ajánljuk a Prologic SMX WTS elektromos kapásjelző készletet, amely megbízható működésével, egyedi megjelenésével, számtalan extra tulajdonságával a kapásjelzők csúcskategóriáját képviseli, igen kedvező áron!

 


A Prologic SMX Custom Black Blue Edition egy egyedi, limitált szériás változata az SMX kapásjelzőnek, néhány extra tulajdonsággal: a Custom Black teljesen fekete színű, a hangszóró és a kihúzható oldalsó rögzítő tüskék is feketére eloxáltak. A kapásjelző szettek minden tagja kék jelzőfénnyel rendelkezik. A jelző görgője fehér színű, PTFE anyagból készült, gumibetéttel. A kapásjelzők a húzós kapást a görgőnél és a lecsúszásgátló tüskén is kék fénnyel jelzik, míg az ejtős kapást fehér fénnyel. 
A szett vevőegysége is teljesen fekete, eloxált hangszóróval rendelkezik, a jelzőfények szintén kék és fehér színnel különböztetik meg a húzós és ejtős kapást. 
Az SMX Custom Black Blue Edition jelzőszettek 2+1, 3+1 és 4+1-es kivitelben kaphatók!

 

2017-es modell a Prologictól az SNZ kapásjelző szett, a 2016-os Pontyshow termékdíjának nyertese a legjobb eszköz kategóriájában! Ultramodern, nagyon vonzó külsővel rendelkezik és számos kiváló tulajdonsággal:
A kapásjelző hangereje, hangszíne és érzékenysége elforgatható gombbal állítható, az érzékenység 7 fokozatú. Hangereje akár 100 decibelig is fokozható, ugyanakkor néma üzemmódra is állítható.
Rendkívül fontos tulajdonság, hogy a kapásjelző 100%-ig vízálló, 1 db 9 voltos elemmel működik. (nem tartozék!) Az SNZ jelző szenzoros éjszakai fény funkcióval is rendelkezik, a fény ereje 3 fokozatban állítható és akár ki is kapcsolható!
A vevő szintén teljesen vízálló, 9 voltos elemmel működik. Hatótávolsága 150 méter, néma és rezgő üzemmódra is állítható. A rajta levő színes izzók megkülönböztethetően jelzik azt is, ha az egyik boton ejtős kapás van. A vevő is rendelkezik éjszakai fény funkcióval.
Az SNZ kapásjelzőszettben mellékelve minden jelzőhöz és a vevőhöz is védő szilikon tokot találunk, a vevőé jól látható, sötétben világító, feltűnő fehér színű, hogy semmiképp se veszítsük el. 
A Prologic SNZ a Senzora utóda! Kapható 3 botos és 4 botos szettben, valamint külön is megvásárolhatók a jelzők és a vevő is!

 

 

Hozzá ajánljuk!

Hangerek, swingerek