pr1

A Prologic kitűnő minőségű merítőhálókat készít a pontyhorgászat szerelmeseinek. A merítők közös jellemzője, hogy halbarát, tartós hálóval vannak ellátva. A felhasznált alapanyagok és a nyél hosszában, kiképzésében, a merítőfej méretében tapasztalhatunk különbségeket az egyes típusok között. A rendkívül kedvező árú, kompozit anyagú merítőhálóktól a felső kategóriás, teljesen karbonból készült merítőkig sokféle változat megtalálható a kínálatban.


A PROLOGIC CC20 merítőháló 180 cm-es, kétrészes karbon nyéllel rendelkezik, magas modulusú karbon szárakkal, megerősített nylon „Y” csatlakozóval. A CC20 hálója szintén terepszínű, prémium minőségű parafa nyélborítással. 

pr2

A PROLOGIC CLASSIC CARBON pehelykönnyű, sziklaszilárd merítőháló. A lehető legjobb megoldás, ami egyesíti az erőt, könnyűséget és a jó ár-érték arányt. Szuper erős magas modulusú, 180 cm-es, 24 tonnás karbon nyéllel és karbon szárakkal, saját fejlesztésű, egy új, „golyóálló”, erős műanyagból készült elágazással. Halbarát háló, 1 és 2 részes nyéllel is kapható!

A PROLOGIC CRUZADE MERÍTŐHÁLÓ erős, megbízható, nagyon kedvező árú merítőszák, 180 cm-es karbon kompozit nyéllel és szuper erős üvegszálas szárakkal, exkluzív ABS Prologic elágazórésszel, 42”-os (107 cm-es) merítőfejjel. Kiváló választás azon horgászoknak, akik egy jó minőségű, kedvező árú merítőhálót keresnek. 

pr3

A PROLOGIC QUICK RELEASE MERÍTŐHÁLÓ messze a legkönnyebben és leggyorsabban kezelhető pontymerítőháló a piacon. A merítőfej szárainak csatlakoztatását szolgáló rész egy rozsdamentes acél rugóval ellátott szerkezetet tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a merítőfej szárainak csatlakozóit a párhuzamoshoz közeli helyzetbe hozzuk – és a megerősített Quick Release szerkezetnek köszönhetően a merítőszárakat egy pillanat alatt a helyükre tehessük. Soha nem volt ilyen gyors és könnyű a merítőfejet levenni és a zsákmányt biztonságosan a pontymatracra helyezni! A Quick Release merítőháló két változatban kapható: 107 cm-es fejjel,180 cm-es egyrészes nyéllel és 81 cm-es fejjel, 180 cm-es kétrészes karbon nyéllel. 


A PROLOGIC FIRESTARTER MERÍTŐHÁLÓ 42” maximálisan halbarát és tartós háló, 180 cm hosszú, csúszásmentes, rugalmas karbon kompozit nyéllel és szárakkal, fém Y elágazással. 

A PROLOGIC MERÍTŐSZÁKOK AKCIÓS ÁRON MEGVÁSÁROLHATÓAK AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA: http://www.bigboilie.hu/index.php/webshop/category/283-meritoszakok-tartozekok